Landgoed de Hooge Vuursche, een prachtig stel en geweldige leveranciers.. deze dag was helemaal af! Samen met mijn pianist mocht ik zowel de ceremonie als receptie muzikaal begeleiden.
Alles klopte en zo ook het feest! Samen met de DJ’s van Broken White Productions en saxofonist Franklin ging het van begin tot eind helemaal los. De tijd ging zó snel dat we om 1 uur ’s nachts nog dachten dat het pas 11u was en we nog uren te gaan hadden.

Surprise!

Dit bruidspaar had een speciaal verzoek.. het nummer ‘Have I told you lately’, dat ik voor ze zong tijdens de ceremonie, wilden ze héél graag aan het einde van het feest nog een keer horen als romantische afsluiter. Omdat mijn pianist op dit punt helaas niet meer aanwezig was, kon dit last-minute niet meer geregeld worden. Máár wat Joeri & Marike (en ik) niet wisten, was dat een van hun ouders een verrassing had geregeld: een optreden van Xander de Buisonjé. Xander had wel zijn vleugel bij.. en zo geregeld zo gedaan: een kleine soundcheck vooraf, het nummer samen even doornemen et voilà.. een duet was geboren! Aan het einde van zijn optreden riep Xander Joeri & Marike bij elkaar en kondigde aan dat hij een verrassing voor ze had. Hij zette het nummer in en samen zongen we alsnóg ‘Have I told you lately’ voor ze. Joeri & Marike waren zo ontroerd dat tranen niet tegengehouden konden worden. Dit moment staat op film (met dank aan het ruwe filmmateriaal van Royal Rushes). Wil je het zien? Check het filmpje hieronder (en vergeet niet de mooie foto’s van Pieter van Lierop te bekijken):

Videografen: Royal Rushes
DJ’s: Broken White Productions
Zang, piano en saxofonist: LoveSound