image

Op naar België! Wat was dit een magische dag… Een waanzinnig lief bruidspaar, een super romantische locatie (Chateau Presseux) en hartelijke, gezellige vrienden en familie. Bij deze ceremonie hadden zowel Jeroen (pianist) als ikzelf moeite met het bedwingen van onze tranen.. De ceremonie werd namelijk geleid door de broer van Igor die dat werkelijk perfect wist te doen (als een volleerd BABS): leuke anekdotes, een lief en mooi verhaal, emotionele momenten en je kon voelen en horen dat hier twee families één werden.

We hadden het geluk niet alleen de ceremonie met ze te mogen vieren, maar tevens de borrel, het diner en een stukje van het feest. Een huwelijksdag die ik niet snel zal vergeten!

De prachtige foto’s zijn van Eppel Fotografie en hieronder is hun trouwfilm te zien, gemaakt door Bernard van den Heiligenberg met muzikale begeleiding van mij en Jeroen, van de liedjes die we tijdens de ceremonie hebben mogen zingen!

Locatie: Chateau Presseux
Fotograaf: Eppel Fotografie
Bruiloft muziek: Floor Hansen & pianist

Wil je meer informatie over live muziek op jullie bruiloft tijdens de ceremonie, receptie of feest, of over zangeres Floor Hansen? Neem dan vrijblijvend contact op!