Toen ik Amanda zag, dacht ik: wow, she looks like a princess! En samen met haar prins Bram moest dit wel een echt sprookjeshuwelijk op een sprookjeskasteel worden, en dat was het ook. Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch lag er prachtig bij, met hier en daar nog wat sneeuw, en een perfect decor voor de mooiste trouwfoto’s. En als je dan ook nog styling en planning hebt van Bloom Wedding, bloemen van Don Florito en taart van Sugarlips Cakes, dan is het niet zo raar dat een van de beste trouwfotografen van Nederland, Eppel Fotografie, deze prachtige foto’s heeft weten te maken en de trouwvideografen van MBrace Films een prachtige trouwfilm (van wel 15 minuten) hebben geproduceerd. Het was zo’n mooie dag, dat deze zelfs op ThePerfectWedding.nl een publicatie heeft gekregen! Bekijk die hier.

 

Ik mocht deze dag twee keer voor dit mooie bruidspaar zingen, zowel op Kasteel Daelenbroeck, als in de prachtige kerk in Roermond. Twee emotionele en liefdevolle ceremonies met vrienden en familie, het was een eer om erbij te mogen zijn. Amanda & Bram, alle liefs en hopelijk tot snel!

 

Voor meer foto’s van deze fotoreportage van Eppel Fotografie, kun je hier zijn blog bekijken!

 

 

Locatie: Kasteel Daelenbroeck
Fotograaf: Eppel Fotografie
Weddingplanning & styling: Bloom Wedding
Videograaf: MBrace Films
Zang ceremonie: Floor Hansen & pianist
Taart: Sugarlips Cakes
Bloemen: Don Florito


 

Wil je meer informatie over live muziek op jullie bruiloft tijdens de ceremonie, receptie of feest, of over zangeres Floor Hansen? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

Delen: