Als je denkt aan Amsterdam, dan denk je aan grootse kerken, drukte en stadse taferelen, maar dit huwelijk in Noord-Amsterdam was geheel het tegenovergestelde: een prachtig rustig, typisch Amsterdams wijkje aan het water met een mooi houten kerkje: de Schellingswouderkerk. Marisa en Juriaan kwamen dan ook per boot aan en zagen er prachtig uit. De weddingplanner die dag, was Giada Graziana, de bekende bloemiste van Don Florito te Amsterdam en een vriendin van Marisa en Juriaan. En als je haar als weddingplanner hebt, dan weet je zeker dat de aankleding prachtig verzorgd is en met de meest bijzondere bloemen…

In het Zweeds..

Bij deze ceremonie heb ik iets mogen doen wat ik nog nooit eerder gedaan had, en dat was een nummer in het Zweeds zingen. Niet omdat dit bruidspaar zoveel met Zweden van doen had, maar puur omdat ze de Zweedse versie van het Kyrie Eleison zo mooi vonden. Deze versie van David Ivarson is ook prachtig en ik ben blij dat ik dit voor ze heb mogen instuderen voor ze!

Marisa & Juriaan:

“We hebben heel veel reacties gekregen van onze gasten hoe fantastisch jouw optreden was. Wij zijn zo super blij dat jij bij onze ceremonie aanwezig was, het was echt super mooi en we zijn nog steeds onder de indruk van Kyrie Eleison!”

 

Locatie: Schellingswouderkerk Amsterdam
Fotograaf: Eddie
Weddingplanning & styling: Giada (Don Florito)
Zang ceremonie: Floor Hansen & pianist
Bloemen: Don Florito


 

Wil je meer informatie over live muziek op jullie bruiloft tijdens de ceremonie, receptie of feest, of over zangeres Floor Hansen? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

Delen: