Landgoed de Hooge Vuursche, een prachtig stel en geweldige leveranciers.. deze dag was helemaal af! Samen met mijn pianist mocht ik zowel de ceremonie als receptie muzikaal begeleiden. Alles klopte en zo ook het feest! Samen met de DJ’s van Broken White Productions en saxofonist Franklin ging het van begin tot eind helemaal los. De tijd ging zó snel dat we om 1 uur ’s nachts nog dachten dat het pas 11u was en we nog uren te gaan hadden…. Read more »

Op 4 september trouwden Evelyne & Quirijn en dit bijzondere moment mocht ik met ze delen! Het was een ceremonie die ik niet snel zal vergeten: half 8 ’s avonds in een prachtige industriële locatie, aangekleed in de kleuren groen, goud, zwart en wit, met uitzicht op het water en de schepen bij een ondergaande zon. Evelyne & Quirijn hadden prachtige bruiloft liedjes uitgekozen die ik, samen met gitarist Sander, voor ze mocht zingen. Ze wilden graag dat de muziek… Read more »

Op naar België! Wat was dit een magische dag… Een waanzinnig lief bruidspaar, een super romantische locatie (Chateau Presseux) en hartelijke, gezellige vrienden en familie. Bij deze ceremonie hadden zowel Jeroen (pianist) als ikzelf moeite met het bedwingen van onze tranen.. De ceremonie werd namelijk geleid door de broer van Igor die dat werkelijk perfect wist te doen (als een volleerd BABS): leuke anekdotes, een lief en mooi verhaal, emotionele momenten en je kon voelen en horen dat hier twee… Read more »

Als je denkt aan Amsterdam, dan denk je aan grootse kerken, drukte en stadse taferelen, maar dit huwelijk in Noord-Amsterdam was geheel het tegenovergestelde: een prachtig rustig, typisch Amsterdams wijkje aan het water met een mooi houten kerkje: de Schellingswouderkerk. Marisa en Juriaan kwamen dan ook per boot aan en zagen er prachtig uit. De weddingplanner die dag, was Giada Graziana, de bekende bloemiste van Don Florito te Amsterdam en een vriendin van Marisa en Juriaan. En als je haar… Read more »

Toen ik Amanda zag, dacht ik: wow, she looks like a princess! En samen met haar prins Bram moest dit wel een echt sprookjeshuwelijk op een sprookjeskasteel worden, en dat was het ook. Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch lag er prachtig bij, met hier en daar nog wat sneeuw, en een perfect decor voor de mooiste trouwfoto’s. En als je dan ook nog styling en planning hebt van Bloom Wedding, bloemen van Don Florito en taart van Sugarlips Cakes, dan is het… Read more »

Wat mis ik de heerlijke zonnestralen die op 29 augustus schenen voor Robin & Myron… Even een terugblik naar deze bruiloft, waar we mochten spelen tijdens de ceremonie van dit prachtige stel. Met Kasteel Keukenhof op de achtergrond gaven Robin & Myron, de drijfveren achter Homemade Catering Op Maat, elkaar het ja-woord. Een mooi stel met een inspirerend bedrijf, een dag om niet te vergeten:)!   Locatie: Kasteel Keukenhof Catering: Homemade Catering op Maat Fotograaf: Reflexx Reportages Videograaf: Onelife Film Zang ceremonie: Floor Hansen Geluid… Read more »

De mooiste dag van je leven aankleden met je grootste passies en alles waar je vrolijk van wordt: dat is toch een mooie combinatie? Toen ik dit leuke stel leerde kennen tijdens ons kennismakingsgesprek was het me meteen duidelijk: they are in love! En dat ze gaan trouwen, dat is dat extra kersje op de slagroomtaart. En die dag zou gaan bestaan uit allerlei dingen waar ze beide vrolijk van worden, niettemin elkaar natuurlijk. Alles was al tot in de puntjes geregeld en… Read more »

Wow, wat geweldig! Ik ben genomineerd tot een van de vier finalisten die een ‘Movie Inspired Shoot’ mag winnen bij bruidsfotograaf Ruben Tovergoud. De shoot zal geïnspireerd worden op een film waar de finalisten helemaal weg van zijn. Mijn keuze had natuurlijk iets met muziek te maken, en omdat de film ‘Ray’, zowel als film en als muzikant, voor mij een grote inspiratie is geweest, wil ik mijn shoot graag daarop inspireren! Willen jullie het resultaat van deze shoot zien?… Read more »

Gaan jullie trouwen op het strand? Wat is er dan mooier dan live muziek van gitaar en zang, terwijl de gasten met hun voeten in het zand zitten en jullie als bruidspaar, met uitzicht op zee, aan komen lopen? Laat je inspireren door deze prachtige foto’s van Gerhard Nel, gemaakt tijdens het huwelijk van Melissa en Bouke op 5 september te Beachclub Verso, Rockanje. Wedding planner & Styling: Bloom Wedding Locatie: Beach Club Verso Rockanje Fotograaf: Gerhard Nel Ambtenaar: Marijke Plas Wil je meer informatie… Read more »

Afgelopen zondag mocht ik samen met pianist Jeroen Prinsen voor LoveSound aanwezig zijn op de Trouwbeleving te Kasteel Keukenhof. Met alle locaties op het landgoed geopend voor bezichtiging en partners en leveranciers aanwezig, was het een gezellige drukte en heerlijke sfeer, terwijl de zon de herfstbladeren op het landgoed deed oplichten. Tijdens de drie ‘nepceremonies’ die gehouden werden, mochten we de muzikale begeleiding verzorgen. Al met al de perfecte dag voor bruidsparen om eens te zien hoe prachtig Kasteel Keukenhof… Read more »